Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Buffet Restaurant in Uden: De Toplocaties voor een Uitgebreide Maaltijd

Uden, gelegen in de provincie Noord-Brabant, staat bekend om zijn gastvrijheid en culinaire diversiteit. Een van de meest populaire eetervaringen hier is het buffetrestaurant. Of je nu met familie, vrienden of collega’s gaat, een buffet biedt voor ieder wat wils. In deze blogpost nemen we je mee langs enkele van de beste buffetrestaurants in Uden en geven we je een idee van wat je kunt verwachten.

1. Gossimijne Uden

Gossimijne is een begrip in Uden en biedt een uitgebreid buffetconcept dat zeker in de smaak zal vallen. Het restaurant heeft een gezellige en informele sfeer, ideaal voor een avondje uit.

Specialiteiten:

  • Internationale keuken
  • Live cooking stations
  • Uitgebreid dessertbuffet

Bij Gossimijne kun je genieten van een breed scala aan gerechten, van sushi en grillgerechten tot pasta’s en salades. Hun live cooking stations zijn een hoogtepunt, waar koks ter plekke je maaltijd bereiden.

2. Wereldkeuken Uden

Wereldkeuken Uden staat bekend om zijn uitgebreide en gevarieerde buffet. Dit restaurant biedt een culinaire wereldreis onder één dak, met gerechten uit verschillende internationale keukens.

Specialiteiten:

  • Aziatische specialiteiten
  • Mediterrane gerechten
  • Vers bereid fruit en desserts

Het brede scala aan opties zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers te vinden is. Van sushi en sashimi tot Italiaanse pizza’s en Griekse gyros, hier proef je de smaken van de hele wereld.

3. De Steenen Haene

Gelegen aan de rand van Uden, biedt De Steenen Haene een gezellige en landelijke sfeer. Dit buffetrestaurant staat bekend om zijn ambachtelijke aanpak en hoogwaardige ingrediënten.

Specialiteiten:

  • Hollandse en Belgische gerechten
  • Ambachtelijk bereide vlees- en visgerechten
  • Uitgebreid saladebuffet

De Steenen Haene combineert traditionele gerechten met een moderne twist. Hun boerenkoolstamppot en stoofvlees zijn bijzonder populair, maar ook de verse vis- en vegetarische opties zijn de moeite waard.

4. Wok Palace Uden

Voor liefhebbers van de Aziatische keuken is Wok Palace Uden een uitstekende keuze. Dit restaurant biedt een uitgebreid wok- en teppanyaki-buffet, waar je je eigen maaltijd kunt samenstellen.

Specialiteiten:

  • Verse wokgerechten
  • Teppanyaki grill
  • Sushi en dim sum

Bij Wok Palace kun je genieten van de theatrale kookkunsten van de chef-koks die je maaltijd ter plekke bereiden. Hun verscheidenheid aan sauzen en verse ingrediënten zorgen voor een heerlijke en persoonlijke eetervaring.

5. Eethuis ’t Plein

Eethuis ’t Plein is een geliefd buffetrestaurant in het centrum van Uden. Het restaurant biedt een warm en gastvrij interieur, ideaal voor zowel kleine als grote groepen.

Specialiteiten:

  • Hollandse en internationale gerechten
  • Versgebakken brood en broodjes
  • Zelfgemaakte taarten en zoetigheden

Het buffet bij ’t Plein is gevarieerd en biedt opties voor elke smaak. Hun huisgemaakte soepen en stoofpotjes zijn bijzonder populair, net als hun uitgebreide dessertbuffet.

6. De Baron

De Baron is niet alleen een brasserie, maar biedt ook een uitgebreid buffetconcept tijdens speciale avonden en evenementen. Met een focus op versheid en kwaliteit, is dit een favoriet onder de lokale bevolking.

Specialiteiten:

  • Vlees van de grill
  • Saladebar met verse ingrediënten
  • Huisgemaakte desserts

Het buffet van De Baron biedt een uitgebreide keuze aan gerechten, van gegrilde biefstuk en kip tot vegetarische opties en seafood. De ontspannen sfeer en vriendelijke bediening maken dit een ideale plek voor een gezellig diner.

7. Het Raadhuis

Hoewel Het Raadhuis vooral bekend staat om zijn à-la-cartemenu, bieden ze ook regelmatig themabuffetten die perfect zijn voor een speciale gelegenheid. Gevestigd in een historisch pand, biedt dit restaurant een elegante setting voor een heerlijk buffet.

Specialiteiten:

  • Chef’s specials
  • Seizoensgebonden gerechten
  • Luxueuze desserts

Het Raadhuis combineert verfijnde smaken met een stijlvolle presentatie. Hun themabuffetten, zoals het Kerst- of Paasbuffet, zijn bijzonder populair en een echte traktatie voor fijnproevers.

Conclusie

Buffetrestaurants in Uden bieden een veelzijdige en toegankelijke eetervaring voor iedereen. Of je nu zin hebt in een wereldreis door verschillende keukens, een traditioneel Hollands buffet of een Aziatische wokervaring, Uden heeft het allemaal. Elk van deze locaties biedt iets unieks en we raden je aan ze allemaal eens uit te proberen om je eigen favoriet te vinden.

Gerelateerde artikelen

Ontdek artikelen die passen bij jouw Interesses

Geschiedenis van Uden
Blog

Geschiedenis van Uden: Van Kleine Nederzetting tot Bloeiende Gemeente

Uden, gelegen in het hart van Noord-Brabant, is een stad met een rijke en fascinerende geschiedenis. Wat ooit begon als een bescheiden nederzetting, is uitgegroeid tot een bloeiende gemeente met een unieke mix van cultuur, tradities en vooruitgang. In dit blogartikel duiken we diep in de geschiedenis van Uden, vanaf

Bijzondere gebouwen in Uden
Blog

Bijzondere Gebouwen in Uden: Architectonische Parel in Noord-Brabant

Uden, gelegen in de provincie Noord-Brabant, is een stad die rijk is aan geschiedenis en cultuur. Naast zijn natuurschoon en gastvrije inwoners, herbergt Uden een aantal bijzondere gebouwen die zowel architectonisch als historisch van groot belang zijn. In dit blogartikel nemen we je mee op een tocht langs enkele van

Ziekenhuis in Uden
Blog

Ziekenhuis in Uden: Een Baken van Gezondheid en Zorg

Ziekenhuizen spelen een cruciale rol in de maatschappij door hoogwaardige gezondheidszorg te bieden aan patiënten. Het ziekenhuis in Uden is geen uitzondering; het staat bekend om zijn toewijding aan patiëntenzorg, moderne faciliteiten en geavanceerde medische technologieën. In dit blogartikel zullen we dieper ingaan op wat dit ziekenhuis zo bijzonder maakt,